5 jaar ouder – 10 jaar jonger: ...

5 jaar ouder – 10 jaar jonger: leeftijd is slechts een getal

In zijn nieuwste boek '5 jaar ouder - 10 jaar jonger' (1e druk oktober 2016), ontmaskert Pieter Frijters de illusie van leeftijd.

Tijd bestaat niet. Ouderdom ook niet. Hooguit in onze mind. En dat heeft erbarmelijke gevolgen. Mensen stoppen met groots dromen, met lef, met LEVEN, soms al voor hun 50ste levensjaar. Dat kan anders!

Een deur gaat open

Bestsellerauteur Pieter Frijters opent in dit boek de deur naar een nieuwe realiteit waar leeftijd slechts een nummer is. Waar niet langzamer en minder de boventoon voeren, maar sneller en meer, energieker, spannender en lustiger de dienst uitmaken.

Het onmogelijke wordt mogelijk

Frijters confronteert, daagt uit en sleurt de lezer uit z'n comfortzone. Zoals we van hem gewend zijn, gaat hij door waar anderen stoppen en maakt mogelijk wat eerder onmogelijk leek: je kunt werkelijk 5 jaar ouder en tegelijkertijd 10 jaar jonger worden. Het is voor iedereen weggelegd.

Fantastische reis

In 5 jaar ouder, 10 jaar jonger neemt Pieter Frijters de lezer mee op een fantastische reis langs de enorme mogelijkheden van onze mind en ons lichaam om zichzelf te verjongen.

Gids

Dit boek is een gids voor iedereen die zijn leven niet door een getal wil laten beheersen. Een praktische methode voor iedereen die wil ontsnappen aan de waan die leeftijd heet.

Met inspirerende voorbeelden, aanwijzingen, tips en oefeningen.

5 jaar cover

Boek bestellenTrainingen

Ja, ik wil GRATIS tips en oefeningen cadeau!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.