Artikelen

De nieuwe manager is vitaler, slimmer, creatiever en gelukkiger

Kun je altijd een jonge hond blijven?
Wie de aanwijzingen uit de multidisciplinaire ‘verjongingsbijbel’ 5 jaar ouder, 10 jaar jonger ter harte neemt, kan niet anders dan deze vraag volmondig met ‘ja’ beantwoorden. De beschreven bevindingen zijn het resultaat van meer dan 2 decennia onderzoek naar wat mensen geestelijk en lichamelijk fitter maakt dan hun leeftijdgenoten en zelfs beter in vorm dan mensen die aanmerkelijk jonger zijn. Een boek om in één adem uit te lezen.

Revolutionaire resultaten

5-10 is geschreven voor iedereen die op zoek is naar meer energie, een stralend voorkomen, een vitaal brein, meer geluk en betere seks. Een aanpak die eveneens binnen het bedrijfsleven voor een revolutie zorgt. De nieuwe manager is vitaler, slimmer, creatiever en gelukkiger. Dat beïnvloed de werksfeer, de inzet en het functioneren van werknemers en de bedrijfsresultaten enorm in positieve zin. Het leidt bovendien tot minder ziekteverzuim, voorkomt burn-out en zorgt voor blijer personeel.

Aanstekelijk leiderschap

Radicaal verjongen is voor iedereen bereikbaar. Maar zelden kom je iemand tegen die het van nature goed doet. Die mentaal volkomen fit is, geen stress kent, een tomeloze energie heeft en een dijk van een uitstraling. Dit soort mensen zijn aanstekelijk, het zijn echte leiders.

Som der delen

Het heeft alles te maken met de som der delen. Gezond eten bijvoorbeeld is belangrijk, maar ruimschoots onvoldoende. Bewegen is goed, maar niet de ultieme oplossing. Positief denken is een stap, maar lang niet groot genoeg. Combineer je dit, dan levert het je al meer op, maar het leidt nog steeds niet tot de radicale verjonging die mogelijk is.

Missing link

5-10 bevat daarom naast de laatste wetenschappelijke bevindingen op het gebied van voeding, bewegen, rust, ademhaling, stress oplossen, gedachtenmanagement, neuroplasticiteit en het voorkomen van alzheimer, een uitgebreide uitleg over de missing link die iedereen tot nu toe over het hoofd zag. Dit onderdeel is cruciaal, het bepaalt voor 90 procent je succes.

Nieuwsgierig naar de missing link? Lees hier het gratis hoofdstuk. Of bestel het volledige boek.

Ja, ik wil GRATIS tips en oefeningen cadeau!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.