Boeken

Boeken

5 jaar ouder - 10 jaar jonger

In zijn nieuwste boek '5 jaar ouder - 10 jaar jonger' (1e druk oktober 2016), ontmaskert Pieter Frijters de illusie van leeftijd. Hij neemt de lezer mee op een fantastische reis langs de enorme mogelijkheden van onze mind en ons lichaam om zichzelf te verjongen. Hij opent een deur naar een nieuwe realiteit, waar niet langzamer en minder de boventoon voeren, maar sneller, meer, energieker, spannender en lustiger de dienst uitmaken.
5 jaar cover

Bestellen

Van fobie naar vrijheid

De eerste druk verscheen in 2000 en geldt als het belangrijkste naslagwerk en hulpboek voor psychologen, coaches en iedereen die zichzelf wil verbeteren. Van het boek ‘Van fobie naar vrijheid’ zijn inmiddels tienduizenden exemplaren verkocht.
9200000008586728

Bestellen

Meester over je gedachten

Sinds het uitkomen van ‘Meester over je gedachten’ in 2009 is inmiddels de twaalfde druk verschenen. Het boek is een logisch vervolg op ‘Van fobie naar vrijheid’. Iedereen heeft soms behoefte om te stoppen met denken, maar dat lukt je niet. ‘Meester over je gedachten’ leert je hoe je jouw denken navigeert in een richting die je blij maakt en resultaat oplevert.
meester over je gedachten

BestellenTrainingen

Ja, ik wil GRATIS tips en oefeningen cadeau!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.