Over 5-10

Pieter Frijters

compilatie pf

Pieter Frijters is een man met een missie. Een visionair die zich inmiddels bijna een kwart eeuw met passie richt op het verbeteren van de levenskwaliteit van zijn medemens.

No nonsens

Hij ontwikkelde MindTuning, een effectieve en snel werkende no-nonsens methodiek. En biedt hiermee een oplossing voor angst, stotteren, onzekerheid, gebrek aan assertiviteit, stress en burn-out. Ook is hij de onbetwiste autoriteit als het gaat om het trainen van mensen in succesvol en angstvrij spreken in het openbaar.

Duizenden mensen vonden inmiddels hun weg naar zijn trainingsinstituut: Frijters MindTuning in Waddinxveen.

Verjongen

De impact van Frijters trainingen is enorm. Al jaren viel het hem op dat veel deelnemers aan zijn coaching en trainingen als neveneffect binnen een week zichtbaar verjongden. Het zette hem op een nieuw spoor. 'Als dit al mogelijk is na een week, wat is er dan mogelijk binnen vijf jaar?', vroeg hij zich af.

Multidisciplinaire aanpak

De ontdekkingstocht die hij vervolgens startte, leidde tot de multidisciplinaire 5-10 aanpak. Hij schreef er het boek '5 jaar ouder/ 10 jaar jonger' over. Zoals zijn vaste lezerspubliek  gewend is, een boek waarmee je zelf gemakkelijk aan de slag kunt.

Voor alle leeftijden

Voor jonge honden is de 5-10 methodiek een stevig fundament; de springplank naar een vitaal en gelukkig leven. Middelbaren trakteren zichzelf met 5-10 op een totale metamorfose en vitalisering. Voor wie zich in de herfst van het leven bevindt, kan 5-10 een radicale verjonging betekenen.

Bewezen concept

Pieter Frijters kende een leven van grote pieken en diepe dalen voordat hij zijn hart verloor aan het coachen en trainen. Als succesvol zakenman raakte hij burn-out en kampte jarenlang met angsten. Het leidde tot zijn faillissement. Bestaande behandelingen en therapieën hadden geen effect. Per toeval ontdekte hij hoe hij zichzelf kon helpen. Hij noemde zijn uitvinding MindTuning.

Frijters perfectioneerde en verfijnde zijn ontdekking tot wat het nu is: een bewezen concept dat het leven van velen totaal heeft veranderd.

Self made man

Pieter Frijters is een ervaringsdeskundige en self made man. Hij is er het wandelende bewijs van dat je ondanks het verstrijken van de jaren, kunt verjongen van lichaam en geest. Inmiddels dik in de 60, voelt hij zich op alle fronten beter dan toen hij 35 jaar was.

In zijn vrije tijd is Pieter Frijters graag sportief. Hij was een fanatiek karateka, is verzot op motorrijden in de bergen, dol op skiën, fietsen en hiken en heeft thuis zijn eigen privé gym.

Bestel het boekTrainingen

Ja, ik wil GRATIS tips en oefeningen cadeau!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.