Trainingsaanbod

Radicaal verjongen

2 daagse training

Van (onbewust) fataal naar bewust vitaal

Je bent een uniek wezen en de enige soort op aarde die in staat is om bewust aan  je vitaliteit, geluk, gezondheid, toekomst en het in conditie houden van je hersenen te werken.

  • Gezond eten is belangrijk, maar ruimschoots onvoldoende
  • Bewegen is goed, maar niet de ultieme oplossing
  • Positief denken is een stap, maar lang niet groot genoeg.

Combineer je dit? Dan levert het je al meer op, maar het leidt nog steeds niet tot de  radicale verjonging die voor jou mogelijk is.

Verjongen: de missing link

5-10 bevat dé MISSING LINK die iedereen tot nu toe over het hoofd zag. En biedt een multidisciplinair concept, PLUS dat ene aller belangrijkste ingrediënt, dat voor 90 procent jouw enorme succes bepaalt.

De som der delen + missing link =  radicale verjonging

In 2 dagen

Het 2-daagse seminar ‘Radicaal verjongen’ biedt je de unieke mogelijkheid om in 2 dagen jouw toekomst maximaal naar je hand te zetten. Om zo gezond, gelukkig en fit mogelijk te worden. En laat alle andere methodes ver achter zich.

  • Wil je een uitstraling waar de vitaliteit van afspat?
  • Je brein fit houden?
  • Als een magneet geluk aantrekken?
  • Je lef vergroten?
  • Het maximale uit je leven halen?

Spreekt een dynamische aanpak jou aan?

Schrijf je dan nu in!

Radicaal verjongen bestaat uit de volgende onderdelen:

MindTuning – De snelste methode om jezelf te her programmeren. Om iedere vorm van zelfsabotage uit de weg te ruimen, onbewuste triggers zichtbaar te maken en op te lossen en je zelfvertrouwen te versterken.

MindBreathing – Een speciaal ontwikkelde ademhalingstechniek die verjongt, vitaal maakt en je meer energie geeft. En die je helpt om de omvang van buik en benen te verminderen.

Gedachten Management – Niet denken is onmogelijk. Je gedachten managen wel. Je leert je gedachten te sturen zodat dat zij je dienen en niet meer met je op de loop gaan.

Brainhacking – Alles over het aanjagen van gelukhormonenproductie en het stimuleren van de neuroplasticiteit van je hersenen. En hoe je dit zelf doet.

Food Management – Wat is de juiste brandstof voor je lichaam en je hersenen? En wanneer kun je het beste wel en niet eten? De nieuwste bewezen ontdekkingen komen aan bod.

Future Management – Je passie vinden, doelen stellen, bereiken en slim omgaan met dat waar je geen invloed op hebt.

Fysiek Management – Alles over de juiste balans tussen bewegen en rust. En ook hoe jouw kracht en evenwicht toenemen zonder naar de sportschool te gaan, als dat je niet ligt.

Stress Oplossen – Stress maakt ziek en oud.  Stress oplossen en voorkomen, dat is wat je in de training Radicaal Verjongen leert.

De missing Link – Het is de ontdekking van de afgelopen decennia: 90 procent van hoe jij je voelt wordt bepaald door je visuele zintuig en innerlijke visueel systeem. Je leert hoe dit in elkaar steekt en op welke wijze je dit voor je laat werken. Dit onderdeel is een specialisme dat je ergens anders leert. En maakt van 5-10 een turbo aanpak, uniek in zijn soort.

Jouw investering: € 995,- incl. btw
Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

Duur: 2 dagen van 10.15 tot 16.30 uur

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12, of als Max4-training met maximaal 4 deelnemers.

EXTRA: je krijgt de bestsellers ‘Meester over je gedachten’ en ‘5 jaar ouder, 10 jaar’ jonger cadeau.

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein

* Oplaadpunt elektrische auto

* NS-stations op 6 minuten loopafstand

* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte

* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Ja, ik wil GRATIS tips en oefeningen cadeau!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.