Vitaal en gezonder

Vitaal en gezonder

shutterstock_331090148

5 jaar ouder, 10 jaar meer vitaal

Waarom zijn sommige mensen op hun 30ste al oud, terwijl anderen op hun 85ste nog de levenslust hebben van een 30-jarige en gezond en vitaal zijn? Is het een speling van het lot? Of heb je hier zelf een grote hand in? En zo ja, kun je de tijd terugdraaien?

Resetten

De tijd resetten kan niet. Je mind resetten daarentegen wel. Dit heet MindTuning. Het vormt de basis van 5-10. Het is dé methode om je leven voor een groot deel in eigen hand te nemen. Om te beïnvloeden waar je invloed op kunt hebben. Om slim om te gaan met dat waar je geen controle over hebt. En drastische vernieuwingen te bewerkstelligen, die leiden tot meer vitaliteit en een betere gezondheid.

MindTuning is een kwart eeuw geleden ontwikkeld door Pieter Frijters. Hij schreef er verschillende bestsellers over. In zijn laatste boek ‘5 jaar jonger, 10 jaar ouder’ toont hij aan hoe je de methode inzet om jezelf op alle fronten te vitaliseren.

Voor wie?

Vitaal en gezond leven is meer, veel meer zelfs, dan gezond eten en voldoende bewegen. En kan alleen tot stand komen met een juiste mindset. Want zodra je weet wat gezond en goed is, wil dat nog niet zeggen dat je dit automatisch toepast. Hoe vaak vallen goede voornemens wel niet in het water, nog voordat je er goed en wel aan begonnen bent. Of wordt goed voor jezelf zorgen een ‘moeten’ en is er eigenlijk geen lol aan…

Een juiste mindset vormt een stevige basis waarop je verder kunt bouwen. Geen statisch onbuigzaam bouwwerk, maar een veerkrachtig fundament waar je blij van wordt. Is die basis er niet, dan ben je als drijfzand waarop niets stand houdt. De juiste mindset creëren lijkt op het draaien aan een knop. 5-10 tuned je mind naar de juiste frequentie.

De wet van 90 procent

 Het is één van de belangrijkste ontdekkingen ooit: Hoe je je voelt wordt voor 90 procent bepaald door je algehele visuele systeem. Deze omvat je gezichtsvermogen en je innerlijke verbeeldingskracht. Je leert beide in overeenstemming te brengen en te houden. Je krijgt hiervoor praktische tips en oefeningen.

Gedachtenmanagement

Ook het leren managen van je denken en gedrag is een belangrijke stap als je vitaal en gezond wilt worden en blijven. Je krijgt gereedschappen waarmee je de regisseur wordt van je eigen leven. En een levensscript kunt maken, die jouw passie aanwakkert en gelukkig maakt.

Ook leer je:

 • De neuroplasticiteit van je hersenen stimuleren en het emotionele leven van je hersenen verbeteren
 • Krachtige verjongende besluiten nemen
 • Vitale doelen stellen en bereiken
 • Superenergie activeren en laten stromen
 • Gelukhormonenproductie positief beïnvloeden
 • Productief denken
 • Mentale kracht doelgericht inzetten

En krijg je:

 • Powermiddelen tegen stress
 • Adviezen over voeding die je lichaam en brein vitaliseren
 • De laatste updates hoe je Alzheimer zoveel mogelijk kunt voorkomen
 • Tips om je seksleven te verbeteren

 

5 jaar cover

Bestel hier het boekTrainingen

Ja, ik wil GRATIS tips en oefeningen cadeau!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.